Detachering

  • Complete ontzorging van werving en selectie
  • Altijd een geschikte kandidaat voor de juiste plek
  • Jobcoaching gedurende het hele detacheringstraject

Wij weten alles over detachering en kunnen uw organisatie helpen om gemotiveerd personeel op de juiste plek te krijgen. 

Onze procedure

De medewerkers van Werkreturn bezitten over veel kennis van detachering en de arbeidsmarkt en zijn continu op zoek naar nieuwe kandidaten. Zodra er een kandidaat gevonden is, wordt er een kennismakingsgesprek ingepland om de kandidaat en zijn of haar potentie beter te leren kennen. 

Vanuit deze kennismaking wordt de kandidaat bij interesse voorgesteld aan de klant. Wanneer zowel de klant als de kandidaat met elkaar willen samenwerken, zal er door Werkreturn een contract worden opgesteld. De kandidaat wordt vervolgens als werknemer van Werkreturn gedetacheerd. Na de proefperiode dient een contract voor minimaal 6 maanden te worden aangegaan, tenzij anders wordt overeengekomen.

Wij begeleiden de kandidaten niet alleen bij het zoeken naar een baan. Onze werknemers zijn ook gespecialiseerd in job coaching tijdens hun loopbaan. Wij blijven nauw in contact met de gedetacheerde en begeleiden hem of haar van A tot Z. Onze job coaches Danny en Kimberley staan altijd klaar voor de kandidaten als er vragen zijn of als er behoefte is aan ondersteuning. 

Vertel aan ons wat u nodig heeft voor uw organisatie, en wij gaan op zoek. Neem direct contact met ons op en stuur al uw informatie mee. Wij maken er een pakkende vacature van en plaatsen deze op onze kanalen. Wanneer we een passende kandidaat hebben, laten we het u zo snel mogelijk weten.

Waarmee kunnen we u helpen?

Zoekt u een baan? Of zoekt u juist personeel? Heeft u vragen over social return of onze diensten? Neem gerust contact met ons op!