Maak kennis met recruiter Annemiek

Maak-kennis-met-Annemiek

Ik ben Annemiek Burggraaf, een van de recruiters en eind vorig jaar verhuisd naar Culemborg. In plaats van mij te focussen op regio Aalsmeer, ben ik nu veelal bezig met detacheren in regio Utrecht/Culemborg. Zoeken naar de juiste match tussen werkgevers en werkzoekenden blijf ik interessant vinden, omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Je loopt vaak tegen uitdagingen aan die je van tevoren niet had kunnen zien aankomen en dat maakt dat het werk uitdagend blijft.  Ook al zijn er verschillen tussen regio’s, uiteindelijk is er vraag en aanbod en dat breng ik graag samen.

Een voorbeeld hiervan is het bij bedrijf Windmolenkaas in Woerden. Een familiebedrijf waar hard wordt gewerkt, zochten een soortgelijke collega. Vanuit Avres kreeg ik een tijd geleden een CV binnen van een Syrische man die werk zocht. Tijdens ons gesprek merkte ik dat hij klaar was om zich in de Nederlandse samenleving te mengen, de taal te verbeteren en mensen te leren kennen. Hij had de juiste werkplek alleen nog niet gevonden. Nu heeft hij een kans gekregen bij Windmolenkaas en deze met beide handen aangegrepen. Natuurlijk loopt niet altijd alles even soepel en valt er nog veel te leren, maar met de begeleiding die wordt gegeven vanuit het bedrijf en Werkreturn weet hij zeker dat hij het niet alleen hoeft te doen.

En daar gaan we voor. Een mooie samenwerking tussen Werkreturn en onze klanten zorgt er altijd voor dat de kandidaten zich comfortabel voelen op hun nieuwe werkplek. Daarom ben ik niet alleen recruiter, maar ook een jobcoach. 

Wilt u meer weten over hoe wij als recruiter werken? Neem contact op zodat we kennis kunnen maken met elkaar. Vul hiervoor het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.