Nieuwe recruiter in dienst: Sharai!

Dat-Werkt-Beter-homepage

Werkreturn groeit en heeft een nieuwe recruiter topper in huis. Maak kennis met Sharai Rodrigues en wat zij voor u kan betekenen!

Hoe ben je bij Werkreturn terecht gekomen?

Ik ben via Annemiek (we zijn 2 jaar collega’s geweest bij een ander bedrijf) bij Werkreturn terecht gekomen. Eigenlijk met de vraag, “zoek je toevallig werk want wij zoeken iemand en ik moest aan je denken”. Ik was toevallig ook op zoek naar een dergelijke functie, jobcoach, jongerenadviseur, recruiter.

Wat voor bagage neem je mee?

Ik kom zelf uit de branches horeca en kunst. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de horeca. Enerzijds achter de bar en anderzijds de laatste 5 jaar als consultant en trainer in de hospitality. Dit laatste in de breedste zin van het woord, van koffietraining tot cocktail- en servicetraining (ik ben gespecialiseerd in spirits en cocktails). Daarnaast ben ik in 2011 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool- en Kleinkunstacademie en ben ik ook nog werkzaam als actrice.

Waarom koos je voor Werkreturn?

Ik merkte dat mijn interesse begon te groeien in coaching en training vanuit meerdere projecten. Ik werk het liefst met en voor mensen, en hoop altijd te kunnen inspireren en mensen op weg te helpen in hun loopbaan.

Wie is Sharai Rodrigues nog meer?

Ik ben zelf ook een ondernemer en heb ik een eigen bedrijf in het geven van horecatrainingen en consultancy. Verder is sport en muziek voor mij heel belangrijk, ik ga graag naar het theater en de film en bezoek ook erg graag mooie bars en restaurants.

Door middel van een goede intake hoop ik voor de kandidaten en de klanten een goede match te vinden waar beide partijen zich meer dan prettig bij voelen. We gaan altijd voor een duurzame relatie bij Werkreturn.

Meer weten wat Sharai voor u kan betekenen? Bel haar op: 06 122 118 63 of stuur een mail naar s.rodrigues@werkreturn.nl