Wat wij doen

Detacheren…

…is ons vak. We doen dat met passie voor groei. Groei voor uw organisatie. En groei voor uw medewerkers. We werken altijd aan een win-winsituatie. De werkzoekende vindt een baan die goed bij hem of haar past. De organisatie is blij blij met het functioneren van de nieuwe medewerker.

Social Return & Participatie

Advies nodig bij social return en participatie?  Om een juiste invulling te geven aan uw social return verpichting, of een juiste invulling aan de uitvoering van de participatiewet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken sociaal beleid binnen uw bedrijf tot een succes.

Wat doen wij zoal?

Werving & Selectie

Zodra wij weten om wat voor type project het gaat, maken wij functieomschrijvingen en profielschetsen. Dan gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Wij letten tijdens een sollicitatie op competenties, vooropleiding, werkervaring en privé-omstandigheden.

Coaching on the job & Trainingen

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van de social returner. Wij houden periodiek een functioneringsgesprek, maar bieden ook ondersteuning wanneer er sprake is van een schuldproblematiek. Vaak is het nodig dat een social returner een opleiding of cursus volgt. Wij bieden specifieke opleidingen die nuttig zijn voor de social returner. Wij geven uw nieuwe werknemer(s) de begeleiding die nodig is. Werknemers leren werknemersvaardigheden en werkmeesters leren hoe ze met hun nieuwe werknemer om moeten gaan.

Projectadministratie

Steeds vaker kiezen hoofdaannemers ervoor om hun social return-verplichtingen te delen met onderaannemers. Omdat social return dan via verschillende kanalen loopt, is monitoring en coördinatie erg belangrijk. Wij kunnen de de totale projectadministratie controleren en de onderaannemers begeleiden in het voldoen aan de social return-eis van de hoofdaannemer.