Onze belofte

Wij maken uw organisatie beter! Dat is de belofte die we doen. Er zijn veel mogelijkheden om een organisatie te verbeteren. Of dit nu is via het op de juiste wijze invullen van een cruciale vacature, het trainen en opleiden van personeel, het omlaag brengen van het verzuim of het verbeteren van de samenwerking in het managementteam. Daarom hebben we een breed aanbod van diensten verdeeld over drie divisies:

  • Werkverzuim – voor verzuimbegeleiding en arbodienstverlening
  • Werkreturn – voor detachering, social return en participatie
  • Werkassist – voor H&R-gerelateerde zaken

Beloofd is beloofd

Of het nu in de letterlijke betekenis is in de vorm van gezonder via Werkverzuim, of socialer via Werkreturn of het beter maken van de personele organisatie vanuit de Werkassist, altijd is onze focus gericht op verbeteringen in uw organisatie. Terwijl u onderneemt, maken wij uw organisatie beter, beloofd is beloofd!

U wilt aan social return doen en zoekt een betrouwbare partner die u hierin kan begeleiden? Eentje die veel ervaring heeft, van wanten weet en de juiste routes kent? Be our guest! De stap om aan social return te gaan doen kan voor u groot lijken. Met onze hulp wordt het een kleine stap met minimale inspanningen aan uw kant.